Jobba hos oss

Nedan finner du aktuella tjänster. Varmt välkommen att söka!

Rene Partner, en utav Nordens mest transaktionsintensiva M&A-rådgivare, söker nu en talangfull individ att ansluta till teamet. Som del av teamet hos Rene Partner kommer du få möjligheten att bidra, utvecklas och lära från ett team av kompetenta och engagerade kollegor med gedigen erfarenhet inom M&A.

Tjänsten:

Som analytiker kommer du bli en viktig del av teamet och få arbeta i en transaktionsintensiv miljö. Du kommer få en aktiv roll i flertalet affärer och dina huvudsakliga uppgifter kommer inkludera bolags- och branschanalys, värdering, samla och sammanställa data/information samt framtagning av presentationsmaterial.

Profil:

Vi förväntar oss att sökande har ett genuint intresse för näringslivet, ambition att utvecklas och bidra med hög och positiv energi till teamet.

Vi ser gärna att en potentiell kandidat för denna tjänst uppfyller följande kriterier:

 • Kandidat- eller masterexamen inom relevant ämne
 • Upp till 18 månaders relevant arbetslivserfarenhet (inklusive internship)
 • Självgående, produktiv, utåtriktad, prestigelös och motiverad lagspelare med vilja att bidra, lära och utvecklas
 • Starka interpersonella färdigheter, effektiva muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel och PowerPoint
 • God förståelse för redovisning och hur man tolkar årsredovisningar
 • Utmärkta skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter (på svenska och engelska)

Detta är en utmärkt chans för dig att bli del av ett kompetent och prestigelöst team med en familjär arbetsmiljö, bidra i flertalet affärer och få en brant utvecklingskurva. Hos oss får du möjligheten till stort ansvarstagande och möjlighet att påverka på riktigt redan från start.

Ansökan:

Din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, skickar du till deniz@renepartner.se så snart som möjligt med ämnestiteln ”Analyst 2024”. Rekryteringsprocessen sker löpande och vi ser att du kan påbörja anställningen i höst med start i september.

Vi ser framemot din ansökan!

Rene Partner, en utav Nordens mest transaktionsintensiva M&A-rådgivare, söker nu en talangfull individ att ansluta som intern till hösten 2024. Som intern hos Rene Partner kommer du få möjligheten att utvecklas och lära från ett team av kompetenta och engagerade kollegor med gedigen erfarenhet inom M&A.

Tjänsten:

Som intern kommer du bli en viktig del av teamet och få arbeta i en transaktionsintensiv miljö. Du kommer få en aktiv roll i flertalet affärer och dina huvudsakliga uppgifter kommer inkludera bolags- och branschanalys, värdering, informationssamling och framtagning av presentationsmaterial. Deltagande i flertalet pågående affärer tillsammans med vårt teams gedigna erfarenhet inom branschen kommer möjliggöra en snabb utvecklingskurva.

Profil:

Vi förväntar oss att sökande har ett genuint intresse för näringslivet, ambition att utvecklas och erhålla praktisk erfarenhet vid sidan av studierna samt bidrar med hög och positiv energi till teamet.

Vi ser gärna att en potentiell kandidat för denna tjänst uppfyller majoriteten av följande kriterier:

 • Minst två års studier inom relevant utbildning med goda studieresultat
 • Självgående, produktiv och utåtriktad lagspelare med vilja att lära och utvecklas
 • Goda kunskaper i Microsoft Excel och PowerPoint är meriterande
 • Utmärkta skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter (på engelska och svenska)
 • Tidigare relevant genomfört internship är meriterande men inte ett krav

Detta är en utmärkt chans för dig att få värdefulla kunskaper och erfarenheter inom M&A. Hos oss får du möjligheten till stort ansvarstagande och möjlighet att påverka på riktigt.

Ansökan:

Din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, skickar du till hugo@renepartner.se så snart som möjligt med ämnestiteln ”Intern HT 2024”. Rekryteringsprocessen sker löpande och vi ser att du kan arbeta heltid under hösten med start i september. Vi är flexibla vad gäller längd men minst 10 veckor heltidstjänst som krav.

Vi ser framemot din ansökan!